Chastum.no  
Hjem Din konto Ny kunde Kontakt oss  
 
Søk
 
Innlogging
 
 KJØPSBETINGSELSER

 LEVERINGSBETINGELSER

 OM OSS

 

Kjøpsbetingelser

Vennligst les Kjøps- og Leveringsbetingelser nøye før du handler hos Chastum.no. Ved kjøp av varer hos oss, har du samtidig akseptert og godkjent våre betingelser. Som kunde må du ha leveringsadresse i Norge. Kunder under 18 år må ha samtykke fra foresatte for å kunne handle.

LEVERING

Levering skjer etter Incoterms® 2020, Delivered At Place (DAP), Oslo. Det betyr at Chastum.no er ansvarlig for å levere pakken til leveringsstedet.

REGISTRERING

Du kan handle uregistrert hos Chastum.no. Men vi anbefaler kunder å registrere seg før de handler hos oss. Du bestemmer selv passord og din e-post adresse. Kundeopplysninger lagres på en sikker måte og er ikke tilgjengelig for uvedkommende. Kundeopplysninger vil ALDRI formidles videre til en tredje part.

BETALING

Vår nettbutikk er undersøkt og godkjent av VISA og MasterCard som en trygg og seriøs nettbutikk.

Chastum.no tilbyr derfor betaling med VISA og MasterCard kredittkort.  Alle data fra kredittkort sendes kryptert i "closed-loop" til Samport, en av Nordens største betalingsfirma. Handel med kredittkort er like trygt her som å bruke kredittkort på f.eks restaurant eller på shoppingsenteret. Chastum.no har ikke tilgang til kredittkort data, og lagrer derfor ikke slike data i vår server. Betaling med kredittkort er gratis.

ANGRERETT

Kjøper har rett til å angre kjøpet innen 14 dager. Kjøper bør sende skriftlig melding til selger om dette på vedlagte angrerettskjema. Selger plikter å tilbakeføre varenes kjøpesum til kjøper. Frakt av varene må kjøper betale selv. Varene må leveres tilbake uåpnet og i originalemballasje.

REKLAMASJON

Kjøper må umiddelbart melde fra om feil eller mangler ved varer som er kjøpt. Feil eller mangler må dokumenteres skriftlig.  Feil eller mangler ved varer erstattes lik kjøpesummen eller en erstatningsleveranse av samme vare. Reklamerte varer skal sendes i retur til selger før erstatning utføres. Det innvilges ikke reklamasjon ved småskader på ytteremballasje. 


 
Handlekurv
Du har ingen varer i kurven
Visa & Mastercard
Visa Verified by Visa Mastercard Mastercard Securecode
 
 
  Bestselgere for henne:
 
  Bestselgere for ham:

 

 GEIR parfyme

 

 LAILA parfyme

BEA parfyme

BEA parfyme

norske dufter med internasjonal suksess

 Autorisert leverandør av eksklusiv parfyme!