Chastum.no  
Hjem Din konto Ny kunde Kontakt oss  
 
Søk
 
Innlogging
 
 KJØPSBETINGSELSER

 LEVERINGSBETINGELSER

 OM OSS

 

Om oss

Chastum.no startet i 2008, som en av de første norske nettbutikkene for parfyme og personlig pleie. Siden den gang handler nå tusenvis av fornøyde kunder sine favorittprodukter hos oss. Vi er kjent for rask levering, trygg handel og hyggelig kundeservice som setter kunden først. Ønsker du å bytte eller returnere varer, så gjør vi selvsagt det uten diskusjon. Hos oss gjelder norsk kjøpslov med 14 dagers ubetinget returrett!

Velkommen til en hyggelig handel! 

Chastum.no er en 100% norsk nettbutikk med kontor og lager i Oslo, noe som gir deg rask levering og ekstra trygghet. Når du handler hos oss tilkommer ikke importgebyr, utenlandsfrakt og moms, som det gjør med alle utenlandske nettbutikker. Disse avgiftene utgjør over 35% tillegg på listepris når man handler over 350 kr.

VIKTIG INFORMASJON : Varene som vi omsetter er levert til oss gjennom avtaler med norske og europeiske merkevaregrossister innenfor EU. Dermed er vi, og du, garantert 100% original kvalitet på alle våre produkter. Seriøs drift, som følger norske lover og EU's direktiver, er for oss en selvfølge. Våre regnskaper og drift revideres årlig og tilfredsstiller alle norske regler og lover uten anmerkninger.


 


 
Handlekurv
Du har ingen varer i kurven
Visa & Mastercard
Visa Verified by Visa Mastercard Mastercard Securecode
 
 
  Bestselgere for henne:
 
  Bestselgere for ham:

 

 GEIR parfyme

 

 LAILA parfyme

BEA parfyme

BEA parfyme

norske dufter med internasjonal suksess

 Autorisert leverandør av eksklusiv parfyme!